Tävlingsinformation hos Nattfari

På den här sidan hittar du information om Nattfaris tävlingar och sådant som kan vara bra att veta inför en tävling.
Funderar du över något ändå, skriv till tavling@nattfari.com
Vi som finns i tävlingsgruppen gör det på vår fritid för att ni som vill tävla ska få möjlighet till det, så när du skriver frågor till oss  kan det  ibland dröja lite innan du får svar.

25 maj 2018 trädde en ny personuppgiftslag i kraft. Vi vill därför uppmärksamma alla på att vi publicerar startlistor och resultat på hemsidan, samt ev facebook och instagram.
 

Tillåtelse bilder
Vi vill gärna fylla på vår hemsida och instagram med bilder från arrangemang och tävlingar. Om du är med på ett arrangemang eller tävling och inte vill synas på bild hos oss, säg till någon funktionär eller arrangör så ser vi till att du inte kommer med på bild.
TACK !!

Anmälan är bindande. För återbetalning av anmälningsavgift gäller: 80% återbetalas mot uppvisande av veterinär eller läkarintyg. (vid strykningar utan intyg har vi ingen möjlighet att återbetala avgifterna)

Hagar på anläggningen vid Svanby
Det finns 29 fasta hagar och alltid en möjlighet att bygga egen hage på en begränsad yta. Var de egna hagarna får byggas beror på årstiden. Alla hagar är anpassade till en häst!

Egen hage ingår i anmälningsavgiften.
Fasta hagar  bokas med ett mail till
tavling@nattfari.com.
Med bekräftelsen du får på att du bokat hage kommer mer information.
Alla fasta hagar har ett nummer.
Fasta hagar kostar 100 kr
Ni betalar hagen i förväg med swisch (Nr: 1236171375) eller till konto  364897-9.
Hästens namn och hagnummer ska alltid stå på betalningen, så vi vet vem som betalat.


Boxar finns inte.

Tänk på att hästar som är 5 år tillåts att starta 2 gånger per dag. Hästar som är 6 år tillåts att starta 3 gånger per dag. Hästar som är 7 år och äldre tillåts starta 4 gånger per dag.

SM sponsringen kommer fortsätta även under 2023:
Nattfari har på årsmötet beslutat att de som rider sport-SM och GK-SM blir sponsrade.
Om du kvalat och ska rida SM skickar du ett mail till info@nattfari.com och berättar det. När du ridit SM fyller du i en lapp om sponsring (finns nedan) och skickar till kassören enl instruktion på lappen.

 Nattfari anordnar främst tävlingar på Svanby i Tierp. Där finns en paddock på 40*20 meter och en 60*20 meters paddock, en ovalbana samt en 300 meters rakbana.

Vägbeskrivning
Banan ligger ca 5 minuter från E4an. Exit 193 från E4an. Efter avfart åk mot Tierp. Ta höger i första rondellen, åk sedan ca 2 km till nästa rondell, ta vänster. Åk ca 200 meter och sväng höger ner till Axbovägen. Gården ligger vid vägens slut.

 

Skiss över området:
Så här ser det ut 2016.

Övernattning vid tävling
Information om boenden finns här.

Här nedanför finns en förenklad beskrivning av tävlingsgrenar, samt ryttarförsäkran

Nattfari tackar vår sponsor: Granngården i Tierp för allt fint vi får till våra tävlingar